Hej & velkommen til min design- og bryllupsblog. Jeg vil skrive om mit arbejde, ideer og næsten alt hvad der falder mig ind i forbindelse med design og kreativitet. Først og fremmest er mit navn Ása Bergmann og jeg er islandsk designer, der bor i Danmark. Jeg elsker ude på landet med min dansk/færøske kæreste, hans 8-årige dreng og vores hund Flóki. Jeg elsker alt om design, kunst og kreativitet. Jeg nyder at bruge min tid sammen med mine venner og familie, gå tur med min hund, tilbringe tid i naturen og kajak. At møde nye mennesker giver mig energi, inspirerer mig og hjælper mig til at holde fokus.

Jeg voksede op omgivet af bjerge i en lille fjord i den østlige del af Island i en by kaldet Seyðisfjörður. Jeg voksede op med at lære at arbejde hårdt, være selvstændig, lege, være taknemmelig og gøre det, jeg elsker. Jeg var aktivt barn, spillede fodbold, farvede meget i mine malebøger, legede med mine barbiedukker og samlede Spice Girls-billeder. Så blev jeg teenager, glemte alt om kreativitet, men så flyttede jeg pludselig til Danmark som 26-årig og blev designstuderende. Jeg blev uddannet Retail Designer med de bedste resultater, jeg kunne forestille mig til min miljøfrisørsalon, og jeg blev inspireret af hårmærket KEVIN.Murphy. Projektet var udfordrende og fantastisk - det lærte mig at drikke kaffe, være organiseret og kreativ.

Jeg startede Bergmann Studio for nogle måneder siden, da jeg mistede mit job i dansk køkkenvirksomhed. Det var svært at vente på jobmulighed, så jeg begyndte at skabe. Først tilbød jeg kun plakater og mine varmebeskyttende Studio Mats . Så i begyndelsen af ​​2021 havde jeg en drøm om, at jeg lavede bryllupsdesign, og så begyndte jeg bryllupsdesignerne.

Derudover tilbyder jeg design til virksomheder for at skabe design som logoer, marketingmaterialer eller hjemmesider. Se min portfolio her. Kontakt mig, hvis du vil arbejde sammen.

Ása Bergmann